Hälsa

Så påverkar träning kroppen och hälsan

Det finns mycket som kan påverka kroppen på ett positivt sätt. Det kan vara allt från kost, livsstil, träning till massage, återhämtning och meditation.

Alla dessa saker har en positiv effekt på kroppen och hälsan, och kan hjälpa till med sjukdomar och olika tillstånd.

Kroppen påverkas mycket av det vi äter och hur vi lever. Därför kan en stressig livsstil och dålig kost bidra till att kroppen samlar på sig slaggämnen och toxiner som kan skada hälsan.

Dessa slaggämnen kan man göra sig av med genom att träna, äta rätt och ta hand om sig.

Förutom träning och kost är det bra att då och då även gå på helkroppsmassage för att få kropp och själ att slappna av och för att göra sig av med slaggämnen och toxiner.

Efter en lång, härlig och avslappnade massage kan man märka av hur kroppen har gjort sig av med en del toxiner genom att man får en dålig andedräkt och detta är ett väldigt gott tecken!

Träning och kost

Genom att träna och hålla igång kan man hålla kroppen frisk och stark. Träning kan även hjälpa till med att lindra en del sjukdomstillstånd och reducera chansen för vissa sjukdomar.

Man har sett goda resultat på sjukdomar som diabetes, högt blodtryck, höga blodfetter, lever- och njursjukdomar, hjärt- och kärlsjukdomar och mycket annat.

Genom att äta rätt och motionera minskar man risken för att få dessa besvär och tillstånd, man stärker skelett, leder och muskler och även immunförsvaret.

Det spelar egentligen inte någon roll vilken typ av träning man väljer så länge man väljer att motionera och hålla igång. Med en bra och hälsosam kost får man också i sig alla vitaminer och mineraler kroppen behöver för att bli stark och kunna bygga upp ett försvar mot sjukdomar. Och dessutom har många matvaror bra effekter på vissa besvär och sjukdomar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ashe