Börja träna

Anmäl dig till ett lopp

Ett bra sätt att börja träna och verkligen komma igång verkligen att anmäla sig till ett lopp. Det finns många olika lopp och på olika nivåer. Genom att anmäla dig till ett lopp, så har du skapa ett mål att arbeta emot.

Med en vän

Om du precis har börjat träna, och tycker om att träna i sällskap, så kan det underlätta om du och din träningskompis anmäler er till ett lopp tillsammans. Förutom att det underlättar att verkligen träna, för att man vill inte vill svika sin kompis, så är det också mycket roligare! Det finns många lopp att välja mellan: om du tycker om skidåkning kan du anmäla dig till Vasaloppet. Det kräver förvisso att du haft möjlighet att ha tränat skidåkning innan, men som du säkert sett på TV:n, så är det många nybörjare som tar sig igenom loppet.

Jogga eller gå

Det finns många olika slags motionslopp att välja på om du tycker om att jogga, eller att gå. Om du deltar i Blodomloppet, Vårruset eller Tjejmilen kan du välja om du vill gå eller jogga, och ibland även hur lång sträcka som du vill tävla i.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ashe