Hälsa

Blogga dig till bättre hälsa

Det är många som faktiskt bloggar sig till bättre hälsa. Genom att skriva om hur de förändrar sitt liv, så blir de både en inspiration för andra, samtidigt som de också vill uppnå sina mål – de har ju publik!

Blogga

Om du ska blogga eller inte, beror på din personlighet, men också din familj. Vissa tycker att det är roligt att berätta om sig själva och tycker att det är helt naturligt att finnas online, men ganska många är inte alls lika bekväma med det. Om du ska blogga kan det vara klokt att först läsa andras bloggar, för att se olika bloggupplägg och sedan skapa din egen stil. Ska du skriva mycket om mat eller bara träning? Visa bilder på vågen eller inte? Hur påverkar du dina läsare på ett positivt sätt? Tänk igenom hela konceptet innan du börjar.

Varför blogga?

På vilket sätt kan du använda en blogg för att uppfylla dina mål? Enkelt: du har berättat för hela världen att du gör en hälsoresa och har som mål att springa Göteborgsvarvet eller gå ner tio kilo. Dina arbetskamrater och grannar kommer att veta om det – och fråga. Det är också många som får stöd av sina läsare, vilket också underlättar för att lyckas uppnå målet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ashe