Hälsa

Träning och stil

Alla vet ju att det är bra att träna, det spelar mindre roll vad eller hur. Det viktiga är att kroppen används och får röra på sig regelbundet. Det kan ske genom promenader eller stenhårda styrkepass. Den träning som blir av är bäst och därför måste du välja något som du verkligen gillar. Även om du säkert kan komma igång med någon riktig magdödare är det kanske inte just den som får dig att vilja fortsätta träna.

Stark och fräsch

Oavsett vad du tränar så kommer det att märkas att du är en sådan person som investerar i dig själv. Dels handlar det ju om tid för träningen tar oftast en del tid och behöver bokas in i det dagliga schemat, annars är risken stor att den inte blir av. Dels handlar det om den där utstrålningen som alltid kommer från en person som börjar dagen med ett träningspass eller en löprunda. Det är en känsla som lätt sprider sig på en arbetsplats så fler blir inspirerade att börja röra på sig lite mer. Kanske kan ni göra en utmaning av något slag och få fler att helt enkelt cykla till jobbet som en form av vardagsmotion?

Förutom träning är det aldrig fel att satsa lite på utseendet också. Kläderna och dofterna gör ju också mycket för det totala intrycket av din person. Ett glänsande hår, en vacker hy och en frisk doft är aldrig fel. Det som behövs kan du skaffa på exempelvis Hugo Boss som ju erbjuder det mesta för självmedvetna killar och män.

Sätt upp mål

Om du bestämt dig för att börja träna kan det vara bra att också sätta upp ett mål med träningen. Är det löpning du fastnat för kanske det lockar att klara av en hel mil. Jämför dig inte med andra som löpt länge utan bestäm helt enkelt att sträckan är målet så blir det lättare. Är det svårt att hinna med den träning som behövs så tar det kanske lite längre tid bara. Tänk på att utnyttja alla tillfällen till vardagsmotion också. Gå i trappor i stället för att ta hissen till exempel. Allt sammanlagt bidrar till att du kommer att lyckas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ashe