Hälsa

Promenera

Ett enkelt och billigt sätt att skaffa sig en mer hälsosam livsstil är genom att börja promenera. Det enda som du behöver är ett par bra skor och en jacka eller tröja som passar för årstiden.

Promenera

Det är många som upplevt hur livet förbättrats genom att de börjat promenera. Kroppen kommer i bättre form trots den enkla träningen, kilona tappas allteftersom, det är vilsamt att få vandra i egna tankar, och roligt att få gå tillsammans med familjen eller en vän.

Du bör investera i ett par bra skor. Vilken slags promenadsko som du bör köpa beror på hur mycket och intensivt som du kommer att gå. Om du ska ta långsamma promenader räcker det att dina skor är fotvänliga, om du däremot planerar att powerwalka en mil, så bör du gå till en sportaffär. Många vanliga motionärer går och joggar i samma skor.

Tillsammans

Att promenera är ett bra sätt att umgås med en vän eller familjen, utan att andra saker pockar på uppmärksamhet – i alla fall om ni sätter mobilerna på ljudlöst. Det är många och djupa ämnen som avhandlats under vanliga promenader: bra för både kropp och själ.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ashe