Hälsa

Träna med kul tillbehör

Oavsett vilken form av träning du sysslar med; yoga, löpning, simning, styrketräning eller cykling och så vidare, så finns det saker som kan förhöja både upplevelsen och motivationen. Det handlar om gadgets och tillbehör som gör träningen effektivare men också mer underhållande. En portion innovation, en portion teknik och en massa träningsglädje gör det häftigare att köra hårt på gymmet eller i skogsslingan.

Här kommer några tips om prisvärda tillbehör som kan göra just din träning bättre än någonsin. Du kan hitta dem online hos eStore och få dem direkt hem i brevlådan om du vill. Eller varför inte ge bort en kul grej till någon som du vill uppmuntra och heja på?

Elektronik för rätt teknik

För att träningen ska ge så bra resultat som möjligt är det bra att hålla koll på dina framsteg. Det gör du enklast genom pulsmätare eller träningsarmband som sedan visar allt på din mobil. Om du cyklar finns det små cykeldatorer att montera på, eller varför inte investera i en rejäl smartklocka som bland annat visar dig steg, kaloriförbränning, intensitet och sömnkvalitet? Att sätta mål för träningen är

ett smart sätt att hela tiden gå framåt på.

Visa vad du går för

Genom att filma dig själv med en aktivitetskamera som enkelt hålls på plats med en klämma eller handtag kan du dels se hur och var du tränar men också visa andra vad du gör genom att ladda upp passen på nätet. Du kanske gör extra vackra cykelturer eller är på väg att klättra upp för ett berg och vill dela med dig till andra. Genom att ha en publik blir du dessutom extra peppad att ge det där lilla extra och lyfta din träning till nästa nivå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ashe